Witam
Marek 37 wiosenek na karku AS interesuje sie od niedawna, niestety tylko od strony teoretycznej ale juz zdazylem sie jako tako zaopatrzyc w potrzebny sprzet i prawde mowiac nie moge sie doczekac praktyki. SAMPER FIDELIS
Siemka!
Przewiń kilka stron i poczytaj, są namiary na grupy na FB na których są ogłaszane imprezki co niedzielę, lub tu na forum w dziale "Wojna". Jeśli nie będzie podanej mapki dojazdu itp to śmiało pytaj, bo czasami na wydarzeniach posługujemy się nazwami roboczymi miejscówek.
Jak potrzeba to na miejscu znajdą się ludzie którzy potłumaczą, pokażą i zabiorą do swojego teamu abyś się w to wkręcił tak jak my
_________________ Always Outnumbered! Never Outgunned!
Organizacja:: Straszydło
Wysłany: Wto 07 Mar, 2017 8:37 am
Serwus Panowie!
Wysłany: Pią 24 Mar, 2017 6:55 pm
Witam wszystkich Maniaków ASG
Nazywam się Arek, lat 30.
ASG zarażony jestem od bardzo długiego czasu, byłem członkiem początków 155 T.P.F.S.R. Delta, oraz O.W.R. Olsztyn, lecz niestety wiele czynników zewnętrznych zadecydowało że nie mogłem się bawić. Chciałbym po latach nadrobić stracony czas i znowu pobiegać z karabinem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum